210 3460759

 

Καλύπτονται οι ανάγκες συντήρησης του κινητήρα με ανταλλακτικά γνήσιων ή εφάμιλλων εταιρειών ανάλογα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του κάθε οχήματος.

Εργασίες που αφορούν τον έλεγχο των ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων που υπάρχουν στο όχημα όπως, Navigation, Τηλέφωνα, Τηλεόραση, Ηχοσύστημα και  άλλες προαιρετικές ηλεκτρονικές συσκευές.

Έλεγχος με διαγνωστικές συσκευές που καλύπτουν κάθε ηλεκτρική πηγή του οχήματος σε επίπεδο αντιπροσωπείας, για τη διάγνωση βλαβών του κινητήρα.

Προετοιμασία - Έλεγχος ΚΤΕΟ

Έλεγχος στους τομείς καυσαερίων, σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης και πέδησης. Με συνεργασίες σε ΚΤΕΟ στα το οποία έχουμε εξασφαλίσει για τους πελάτες μας ειδική έκπτωση.

Έκτακτα γεγονότα

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και απρόβλεπτης μηχανικής ή ηλεκτρικής βλάβης του οχήματός σας, το όχημα μπαίνει με εντολή “κατ’ επείγον” χωρίς ραντεβού και με προτεραιότητα.

Έλεγχος Συστήματος Διεύθυνσης

Πλήρης έλεγχος 15 σημείων του εμπρόσθιου συστήματος διεύθυνσης για την εξασφαλισμένη ασφάλεια του ιδιοκτήτη του οχήματος.

A/C care

Φανοποιεία

Εποχικός Έλεγχος

Πλήρης έλεγχος σε σύστημα clima A/C και συστήματα ψύξης - θέρμανσης του κινητήρα, service A/C, φρέο, καθαρισμός κυκλώματος

Αποκατάσταση των ζημιών από ατύχημα σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρείες σε ανταλλακτικά και εργασίες φανοβαφής.

Χειμερινός

Ανοιξιάτικος

Καλοκαιρινός

Φθινοπωρινός

από 1/11 έως 30/12

από 1/03 έως 30/04

από 1/05 έως 30/07

από 1/08 έως 30/10

Υπηρεσίες Συνεργείου

Service

Έλεγχος Ηλ/ών Συστημάτων

Διαγνωστικός Έλεγχος

© INTER SERVICE | All Rights Reserved

Site by {gsdesigns}